Slovensko v roku 2022

5. augusta 2020, ryza1cista1ryza, Nezaradené

Stál sa zázrak a rok 2022 bol pre Slovensko prelomový.

Došlo k mnohým,možno šokujúcim,ale v skutočnosti logickým udalostiam.

Začnime poporiadku:

Veľkopodnikateľ a filantrop Jožko Marhuľa bol prichytený na súde,keď sa snažil uplatiť sudcu,aby mu pozmenil rozsudok smiešnych 9 rokov.Marhuľa vehementne žiadal, nech dostane aspoň 15,lebo takto nevie ďalej žiť.Filantropa začalo hrýzť svedomie,a to bolo proti jeho charakteru.

Dlhoročná europoslankyňa Monika ihneď po narodení dcéry odišla z BRUSELU so slovami :13 rokov ČISTEJ RYŽE stačilo.Bola videná na ryžovisku vo Vietname,kde ako predáčka pracuje za hrsť ryže denne.

Svetoznámi dobrodinci Mišel a Kovošroťák trávia all-inclusive dovolenku v uránových dolech Jáchymov,kde sa im náramne páči,a chcú si tento pobyt predľžiť.

Charizmatický Mišel navyše grátis odovzdal vilku v Cannes slovenskému štátu.Dnes je tam niečo ako Artek,teda po novom skautský tábor.

Ako animátorka tam ZADARA nastúpila aj pani Veronika,ktorá má veľmi rada bábky na motúziku…

Jeden z najslávnejších diaľkových šoférov na Slovensku,ktorý je predsedom klubu MILION KM NA KOLESÁCH ,Igi,,musel ísť do Mladej Boleslavi,kde v miestnom múzeu práve vystavujú jednu unikátnu Fábiu.Samotní konštruktéri nechápavo krútia hlavami,ako mohlo toto perpetum mobile nabehať denne 600 km..

Múzeum s veľkou slávou odkúpilo toto super auto a Igi,ako ďalší filantrop ,výnos z predaja venoval na transparentný účet strany Smer,svojho kámoša Robiho.

O tom sa nevie nič,vraj ,ale len vraj, robí Barmana na Kajmanoch…

Na druhej strane sú plné noviny Bořka staviteľa a jeho kamarátky Petry.

Obaja študujú na HARVARDE,kde Petra získala prospechové štipko.

A Borko bol videný pri poklepávaní základného kameňa 1000 000 nájomného bytu.

To Peťo usilovne vyoráva „grule“ na Hornom Spiši,kde ich rozdáva marginalizovanej skupine obyvateľstva.

A dvaja z najväčsích filantropov v dejinách tejto krajiny:Riško- mikrofónový technik a Jožko Mihálovie, dosiahli oslobodenie obyvateľov od dane z príjmu na nulu..Síce týka sa to ľudí s ročným príjmom nad 450 000 ,slovom štyristopäťdesiat tisíc euro,ale to je len začiatok.

Cŕŕŕń-cŕŕŕń.

Do kelu,budík.Musím vstávať,treba ísť do roboty.

Ale bol to KRÁSNY SEN!!!