„Budhista“ Sulík je dnes zasa „hustý“. . .

18. januára 2021, ryza1cista1ryza, Nezaradené

Mata Hari slovenskej politiky,madam Janka nám oznámila novú orientáciu podržbalónika Sulíka.Vraj je trpezlivý ako budhista!!!

Ten chlap teda má gule.Včera sedela celá jeho marškumpačka na vláde,ani nepípli,povinne si vymenili prešťaté Pampersky,odklepli PACIENTOVI ZERO ten čistý debilizmus s testovaním a dnes „budhista“ Sulík už vrieska,že na toto Matovičovo šialenstvo prikývli naposledy.

Citát z dneška:

Koaličná SaS podporila plošné testovanie poslednýkrát, do konečného rozhodnutia vlády presadila viaceré návrhy.

Strana to tvrdí v stanovisku, ktoré TASR zaslal jej hovorca Ondrej Šprlák. Zmysel podporiť uznesenie vlády videla SaS aj v snahe vrátiť deti čo najskôr do škôl. Šéf SaS a minister hospodárstva Richard Sulík na sociálnej sieti dodal, že na vláde dostali prísľub, že toto celoplošné testovane je posledné.

Tak „budhista“ zasa raz dostal jednu fajnovú po raťafáku.Ale on je ,fešáčiik,trpezlivý.

Teraz bude minimálne 10 dní zaplavovať sociálne siete akože vojničkou s Matovičom.A pri najbližšom konflikte zrazí opätky so slovami:“Ja wohl ,Herr General.“

Hlavne,že to tak sofistikovane klaplo s testíkmi.Naozaj ,také budhistické.

Aspoň by som si ,na mieste Mata Hari nebral do úst nielen toto,ale absolútne žiadne náboženstvo.

Len v jednej veci jej musím dať za pravdu.Že je Sulík trpezlivý.Takže sa nám pán Trpezlivý dočkal:Už od 6.februára môže lietať do Dubaja takmer z obývačky a nemusí sa trmácať do Viedne.Určite bude celý bez seba.

Verí ešte niekto ,v tomto Kocúrkove, tým farizejom z SaS???