Kto/čo/ stojí za otočkou Remišovej o 359, 5 stupňa

30. januára 2021, ryza1cista1ryza, Nezaradené

Bábkohéérečka Verona po prespinkanej noci sa zobudzkala a zistila,že zaspala.Nemala čas na nič,ani na to ranné súúprove kafčo z toho súúproveho talianskeho automatu.Rýchlo sa nalíčila,z obrovskej almary vytiahla najvrchnejšie gorále ,zavolala si rýchlo audinu a mastila zapnúť počítač.

Až v robote,kde bol fantastický kľud ,si uvedomila,že ten životabudič jej chýba.Nuž,bude sa musieť obetovať tá neschopná sekretárka.Bola tam aj s kafčom za tri minúty,tohtoročný rekord.Verona zásadne doma popíja caffé latte,tu v kancelárii nemá automat.Žiaden problém.Sekretárka nabehla o ďalšie necelé 2 minútky aj s tetrapakovým mliekom.

Keď si tak Verona uchlipávala celkom dobré kafčo,tak jej padol zrak na škatuľu poľského mlieka…Skoro sa zadusila a na niekoľko sekúnd nevidela nič,len tmu.

3,5%!!!!!!

Kde tieto čísla videla??Náhle sa jej osvietila šedá mozgová kôra a už vedela.Volebný prieskum.

Tak sa pozrela do archívu dotyčnej agentúry.Áno,bolo tam toto hrozné číslo.A stálo pri strane: že vraj ZA ĽUDÍ…

Obchádzali ju mrákoty.To bude určite nejaký HOAX,tíško zapípala.

Nebol,bola to realita.Rýchlo zvolala maxi poradu a radili sa,radili sa.Jedného osvieteného z ansámblu ťuklo,že by mali ísť v duchu názvu strany,aj keď sa to všetkým prítomným neskutočne bridilo.Takže záhada,kto stojí za otočením bábkohéérečky Remišovej,je rozlúštená…

Nakoniec ,jedna dobrá správa pre Veronu:na pultoch obchodov je aj polotučné mlieko.A na obale je číselko:1.5%!!!

#NADEJumieraPOSLEDNA