Chce ísť Kiska na staré kolená robiť do zábavného priemyslu? ?

8. septembra 2021, ryza1cista1ryza, Nezaradené

29.2.2020…Ááách,keby šlo ten dátum vymazať z kalendára.Strašný deň,určite má Andy dodneška z tohoto dňa nočné mory.A tak pekne ten deň,vtedy, začal.Popradský pozemkový kúzelník ,si už doma pripravoval prejav nového premiéra,tejto krajiny-nekrajiny.

Veď všetci pochlebovači a tajtrlíci z jeho okolia,rovnako ako svetovoznámi politickí analytici,ktorých sláva končí 25 metrov za hraničným priechodom Kitsee, mu do poslednej chvíľky pritakávali a prizvukovali,že jedine ON a  zas a znova ON bude víťazom volieb.A  Andrej to cítil takisto.Bude Premiér…

29.2.2020 v neskorý večer Andrejka začalo pobolievať srdiečko.Stále viac a viac.Televízne vstupy paškvilu Za ľudí sa začali meniť na noc dlhých tvárí.Stále viac a viac predĺžených..Aj  srdiečko pobolievalo viac a viac.

Tajtrlíci okolo zlomeného Andyho dostali šok.Šák Valášek sa už videl ako  minister zahraničia,Letanovská zdravotníctva…Ktovie ,čo popradský Copperfield sľúbil Šeligovi.

Srdce bolelo stále viac a viac.Tak sa radšej po tom Waterloo zdekoval.Do preč.Ani členské nezaplatil…Nehorázne.

Teraz občas vylezie,sonduje.Našťastie srdiečko je na tom lepšie.

A svojimi vyjadreniami baví krajinu.

Tento jeho výrok budem mať v pamäti celý život:

„Že hierarchia hodnôt – najdôležitejšie je Slovensko a jeho občania, potom záujem strany a až na záver záujmy jej jednotlivcov ostanú vryté spolu s odbornosťou a čestnosťou v DNA strany,“ píše Kiska.

Predpokladám,že najsamlepší „Dobrý Anjel“ chcel tým povedať,že buď bude režírovať nejakú zábavnu šou,písať najsamlepšie scénare na sitcomy…

Alebo, aj po odmlke, nás všetkých pokladá za totálnych KO….

Vraj je smutný a sklamaný.To my ofce, predsa nechceme.Chceme ho vidieť s veselým úsmevom na tvári.Presne takým,ako vtedy.V Amerike.

Tam sa cítil určite ako v siedmom nebi.

Čarnogurský fajčil na záchode, Kiska jedol zo zeme: Mladosť prezidentských kandidátov | 4 (pluska.sk)