Generál Lengvarský si oddnes posilňuje imunitu v Ománe

30. decembra 2021, ryza1cista1ryza, Nezaradené

Tak nám,ofciam,dnes skoro ráno, generál Lengvarský  odfujazdil aj so svojou manželkou do teplejšieho Ománu.Potreboval si trocha oddýchnuť.Generál je naozaj správny chlap na správnom mieste.Tu v Kocúrkove všetko zariadil,poriadil,vyriadil,doriadil a teraz si užíva slniečko a slanú vodu.Zaslúžene.

Generál nám už v auguste,presnejšie 24.8.,radostne ,práve tu na Pravde,zvestoval to,čo mnohí vtedy,aj ja,pokladali za utópiu:„Je to posledná vlna pandémie. Vianoce by mali byť už bez vírusu,“ povedal v relácii Ide o pravdu minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nomin.OĽaNO).

No a dnes,takmer týždeň po Vianociach,si  po dobrej vykonanej robote ,odletel…

Zaslúži si to.Predpokladám,že aj jeho ďalšie jeho vyhlásenie,ak by zabudol,ešte staršieho dáta,presnejšie 1.7.,bude rovnako pravdivé:„Chcel by som reagovať na dezinformáciu, ktorá vznikla, neviem z akého dôvodu. Je o tom, že ideme zavádzať nejaké plošné alebo povinné očkovanie. Chcel by som všetkých ubezpečiť, že to tak nie je a ani nebude,“ povedal šéf rezortu zdravotníctva, pričom doplnil, že vyhlásenia o tom, že vláda chce povinne očkovať, sa nezakladajú na pravde.

Hlavne nech nechodí po vedomostných súťažiach,ktoré fičia v televíziach,lebo tam to nebolo to pravé orechové.

Duel: Vladimír Lengvarský vs. pani Ingrid | 2019 – YouTube

Video stačí pozrieť od 23-tej minúty.

Covid je zjavne jeho parketa,má v tejto problematike triezve názory a ako vojak si určite bude stáť za Všetkými svojimi vyhláseniami!!