Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25. septembra 2022, ryza1cista1ryza, Nezaradené

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola  scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa doma,keď hrabavej hydine donesiem niečo pod zobák.

Tááážka „Yntelektuálka“ Bitóová,prevdepodobne s dobrou až veľmi dobrou voltážou v krvi, precenila svoje fyzické sily.Mala síce po ruke nejakého talianského bi-gigola,ale ani  to jej nepomohlio.Bi-gigolo sa v momente fajtu asi cítil ako naparovacia žehlička,takže nič.

Pre Bitóovú,mimochodom študujúcu už tretiu vysokú školu,GOD SAVE THIS COUNTRY,bol súboj s ex-tenistkou Romanou ,výborný forhend a slušný bekhend, prehratý ešte pred vyprovokovaným útokom zo strany“Yntelektuálky“.Drzaňa Bitóová,žijúca v predstave,že môže všetko,tentoraz narazila.

Romana je aj tak dieťa šťasteny.Síce podľa Bitóovej :“ fyzicky nadrozmerná žena „,ale nie vždy fyzická prevaha platí.

Nechcem si ani predstaviť ,čo by bolo s Romanou,keby Bitóová vytiahla svoju atomofku:červené tangáče.A bila by Romanu hlava-nehlava.Strašná predstava.

Z toho by mohlo výjsť,že asi bola na ostrieža.Čo je veľmi dobrá správa pre Romanu.

Kvín of tangáče je druhé volebné obdobie poslankyňa.Dokonca v tomto volebnom období PREDSEDNÍČKA PRE ZDRAVOTNÍCTVO.!!!No Kocúrkovo na piatu.

Kto toto volil???

Takže:GAME,SET,MATCH Romana.

Red tanga´s Kvín  Bitóová vraj podáva trestné oznámenie.Koniec-koncov šou muší isc dalej,ta ňe milé ouce???

Ešte moje úprimné gratulácie voličom oboch týchto kreatúr!!!