Založ si blog

Matovič najnovšie pozýva na testy. Už sa nevyhráža? ?

Pred hodinou v štátnej telke vystúpil nevojak Matovič.Najprv s rúškom,potom ho dal dole.Lebo bol tam vraj sám.Nechcem komentovať tú nádhernu slovenčinu,ktorej dáva nakladačku,ale ,čo ma šokovalo,že so slzami v očičkách a nalomeným hláskom prosil a pozýval občanov Slovenska na zajtrajšie testy.Bez vyhrážok..

Čo sa stalo??Nový Hollywoodsky trhák hľadá komparz??Hlavný herec je jasný.

Aha,ide mu o nás všetkých,o naše zdravie.Inak bude lockdown,či blackout???A milióny nezamestnaných.

On sám vie,o čo mu ide.

Moje zdravie to určite nie je.

V tej istej telke vystúpil aj superman Naď.Takmer tá istá rétorika ako jeho boss.Na otázku redaktorky,či je testovanie bezpečné,odpovedal ,že áno.

Asi preto som minulý týždeň videl 2 nových slovenských kozmonautov Matoviča a Krajčího.

Smelo a odvážne sa promenádovali medzi ľuďmi,ničoho sa nebáli.Keby neboli podtitulky o koho ide,myslel by som si,že som na kozmodrome Bajkonur a prvá čisto slovenská posádka niekam odlieta.

A dnes druhý kozmonaut povedal,že tie používané rukavice budú pravidelne dezinfikovať.Žiadna výmena po každon jednom testovanom.Až po pozitívnom!!Dobréééé!

Na margo vyhlásenia prezidentky o stave „pripravenosti“akcie, prvý kozmonaut už vyhlásil,že sa  stále hlásia  noví a noví vytierači.Už ich chýbajú len desiatky alebo stovky .

Tak koľko:desiatky či stovky??Lebo je trocha rozdiel 90 a 900.

Bude to určite veľmi zaujímavý víkend…

 

https://www.cas.sk/clanok/1045420/matovic-prosi-ludi-aby-sa-isli-otestovat-inak-nam-hrozi-nieco-ovela-horsie/

 

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25.09.2022

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa [...]

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 502326x
Priemerná čítanosť článkov: 7973x

Autor blogu

Kategórie