Založ si blog

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola  scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa doma,keď hrabavej hydine donesiem niečo pod zobák.

Tááážka „Yntelektuálka“ Bitóová,prevdepodobne s dobrou až veľmi dobrou voltážou v krvi, precenila svoje fyzické sily.Mala síce po ruke nejakého talianského bi-gigola,ale ani  to jej nepomohlio.Bi-gigolo sa v momente fajtu asi cítil ako naparovacia žehlička,takže nič.

Pre Bitóovú,mimochodom študujúcu už tretiu vysokú školu,GOD SAVE THIS COUNTRY,bol súboj s ex-tenistkou Romanou ,výborný forhend a slušný bekhend, prehratý ešte pred vyprovokovaným útokom zo strany“Yntelektuálky“.Drzaňa Bitóová,žijúca v predstave,že môže všetko,tentoraz narazila.

Romana je aj tak dieťa šťasteny.Síce podľa Bitóovej :“ fyzicky nadrozmerná žena „,ale nie vždy fyzická prevaha platí.

Nechcem si ani predstaviť ,čo by bolo s Romanou,keby Bitóová vytiahla svoju atomofku:červené tangáče.A bila by Romanu hlava-nehlava.Strašná predstava.

Z toho by mohlo výjsť,že asi bola na ostrieža.Čo je veľmi dobrá správa pre Romanu.

Kvín of tangáče je druhé volebné obdobie poslankyňa.Dokonca v tomto volebnom období PREDSEDNÍČKA PRE ZDRAVOTNÍCTVO.!!!No Kocúrkovo na piatu.

Kto toto volil???

Takže:GAME,SET,MATCH Romana.

Red tanga´s Kvín  Bitóová vraj podáva trestné oznámenie.Koniec-koncov šou muší isc dalej,ta ňe milé ouce???

Ešte moje úprimné gratulácie voličom oboch týchto kreatúr!!!

 

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

Generál Lengvarský si oddnes posilňuje imunitu v Ománe

30.12.2021

Tak nám,ofciam,dnes skoro ráno, generál Lengvarský odfujazdil aj so svojou manželkou do teplejšieho Ománu.Potreboval si trocha oddýchnuť.Generál je naozaj správny chlap na správnom mieste.Tu v Kocúrkove všetko zariadil,poriadil,vyriadil,doriadil a teraz si užíva slniečko a slanú vodu.Zaslúžene. Generál nám už v auguste,presnejšie 24.8.,radostne ,práve tu na [...]

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 503308x
Priemerná čítanosť článkov: 7989x

Autor blogu

Kategórie