Založ si blog

Kollárové „vizážistky“ zachraňujú zdravotníctvo. Príde pomôcť aj Paris? ? ?

Po prečítaní správy,že  Hannibala Lectera v bratislavskej policajnej nemocnici,non-stop navštevujú jeho „vizážistky“,dokonca o DRUHEJ V NOCI!!! mi padla sánka.Toto sa nestalo v nejakom Burundi,kde miestny šaman mal zas a znova erekciu,ale na demokratickom Slovensku v roku 2020.V čase ,kedy je tu vyhlásený núdzový stav.

Tieto „vizážistky“ tam nielen oxidujú,ale robia neplechu a divadlo s personálom.

Svojvoľne si chodia do sesterských izieb ,variť čajíčky,vrieskajú po sestrách…

A nič sa nedeje.

Novovymenovaný riaditeľ špitálu podržtaška  Mudr.Delej, sa podľa info bulvárnych novín dokonca postavil na stranu Boriska.

Toho tento incident vraj mrzí.

A hovorkyňa strany pustí do obehu takéto perly:

„Čajová aféra predsedu veľmi mrzí, ale po nehode máva dni, keď celkový stav a bolesti akceptuje dobre, no niekedy je to na psychiku ťažké a necíti sa najlepšie, to bolo aj v tom prípade,“ cituje denník hovorkyňu Sme rodina Lindu Tribusovú. Došlo podľa nej ku komunikačnému nedorozumeniu, „čo predsedu mrzí a je si vedomý, že sestričky majú veľa práce“. Ľudia, ktorí sa pri Kollárovi striedajú 24 hodín, sú podľa hovorkyne hnutia rodinní príslušníci a blízke osoby, ktoré nechodia do nemocnice len ako návšteva, ale ako opatrovatelia. „Odbremeňujú personál od rôznych úkonov, ktoré sa týkajú hygieny, podávania jedla či prezliekania,“ vymenúva Tribusová. Že sa nanominovali aj do miestnosti sestričiek, ospravedlnila tým, že len chceli zohriať jedlo, ktoré Kollár nestihol dojesť. Aby nezaťažovali sestričky.

Som šťastný,že tieto rajjjdy sa rozhodli odbremeniť nemocnice a pomáhajú a pomáhajú.
To je stav v Kocúrkove v roku 2020.
Nemám slov,idem sa dobre vygrcať!!!

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25.09.2022

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa [...]

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 502348x
Priemerná čítanosť článkov: 7974x

Autor blogu

Kategórie