Založ si blog

Ďurišová-Nicholsonová je najsamlepšia politička v ére samostatného Slovenska

DOBRE…

Vy neviete ,kto je Ďurišová-Nicholsonová???Ááále,určite viete.Ona síce tiež,vraj,nevedela,kto je Tomáš Taraba,ale už sa jej rozsvietilo v hlavičke.A to jej bývalý kápo zo srandičky SaS ani nemusel „našróbovať“ žiarovku.

Citát europoslankyne:„Doposiaľ som ani netušila, že existuje nejaký poslanec Taraba. Bude to jeden z tých mužíkov, ktorí sú takí priemerní, že Taraba môže byť prakticky hocikto, 9 z 10-tich náhodne vybratých mužov z ulice,” začala štipľavý statusĎalej sa pýta, že čím to je, že pekné ženy najviac urážajú tí najmenej šarmantní úbožiaci. A hneď prináša aj odpoveď: „Podľa mňa strašnými komplexami, ktorými tarabovia trpia. Aj by chceli mať pri sebe peknú a inteligentnú ženu, aj sa im nie a nie zadariť. Podľa niekoľkých odborníkov sa takíto tarabovia niekedy z frustrácie nad vlastným zlyhaním alfa samca utiekajú aj k rovnakému pohlaviu. Skúšajú. Navonok však vystupujú ako homofóbni odporcovia LGBT, ktorí chcú rozhodovať o ženských materniciach. Často sa pridávajú k hnutiam so silným khaki lídrom, ktoré sa napríklad stretávajú vo vani a hajlujú.”

Nuž,DOBRE …

Je plná empatií,DOBRE,vyzná sa ,DOBRE,vie si zachovať nielen nadhľad ,ale aj prehľad ,DOBRE.píše niekoľko statusov denne,točí srdcervúce videá.

Keď sa chcela dostať do EP,čo jej vďaka jej svojskému drzému,arogantnému správaniu vyšlo,bola v 7 nebi.Dnes sa do poslednej kvapky krvi bije.Za nás,DOBRE.

Trocha jej ,a hlavne jej voličom,ušlo to nezabudnuteľné videjko tesne pred voľbami do Europarlamentu.

 

Nicholsonová a jej nedávna tlačovka. – Mojevideo

Čo na to poviete??

Nie je Dobréééé?Je.Tie ladné pohyby do bezpečia,smerom od mikrofónu.Krok,sun,krok,keď neodbytná redaktorka chce vedieť odpoveď.Excelentné…Radšej za ňu, slovutnú europoslankyňu, odpovedá lízač mikrofónov.

Dnes je „hustá“.Len mám dojem,že si europoslankyňa ,s nádherným platom, splietla povolanie.Politika zjavne nie je jej „šialok kávy“.Mala by byť minimálne čestná predsedníčka Zväzu veštíc a jasnovidiek Mliečnej dráhy.Totiž,z jednej vety statusu,jej „neznámeho“Tarabu,dokázala politička,DOBRE,Ďurišová-Nicholsonová okamžite rýchlosťou guľového blesku,skonštatovať “ šikanu,nenávisť,ponižovanie,body shaming(???)“.Píše o tom aj vo svojom blogu:

Emme. – Lucia Nicholsonová – (blog.sme.sk)

Naozaj,by mi chýbala,keby odišla z europarlamentu.Ale aspoň by bola vo svojom živle,ako jasnovidka.Prial by som jej,aby sa mohla dosýta vyšantiť pri veštení z gulí

a predpovediach.Lebo jej radosť,je aj moja radosť…

DOBRE

 

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25.09.2022

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa [...]

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 503323x
Priemerná čítanosť článkov: 7989x

Autor blogu

Kategórie