Založ si blog

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola  scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa doma,keď hrabavej hydine donesiem niečo pod zobák.

Tááážka „Yntelektuálka“ Bitóová,prevdepodobne s dobrou až veľmi dobrou voltážou v krvi, precenila svoje fyzické sily.Mala síce po ruke nejakého talianského bi-gigola,ale ani  to jej nepomohlio.Bi-gigolo sa v momente fajtu asi cítil ako naparovacia žehlička,takže nič.

Pre Bitóovú,mimochodom študujúcu už tretiu vysokú školu,GOD SAVE THIS COUNTRY,bol súboj s ex-tenistkou Romanou ,výborný forhend a slušný bekhend, prehratý ešte pred vyprovokovaným útokom zo strany“Yntelektuálky“.Drzaňa Bitóová,žijúca v predstave,že môže všetko,tentoraz narazila.

Romana je aj tak dieťa šťasteny.Síce podľa Bitóovej :“ fyzicky nadrozmerná žena „,ale nie vždy fyzická prevaha platí.

Nechcem si ani predstaviť ,čo by bolo s Romanou,keby Bitóová vytiahla svoju atomofku:červené tangáče.A bila by Romanu hlava-nehlava.Strašná predstava.

Z toho by mohlo výjsť,že asi bola na ostrieža.Čo je veľmi dobrá správa pre Romanu.

Kvín of tangáče je druhé volebné obdobie poslankyňa.Dokonca v tomto volebnom období PREDSEDNÍČKA PRE ZDRAVOTNÍCTVO.!!!No Kocúrkovo na piatu.

Kto toto volil???

Takže:GAME,SET,MATCH Romana.

Red tanga´s Kvín  Bitóová vraj podáva trestné oznámenie.Koniec-koncov šou muší isc dalej,ta ňe milé ouce???

Ešte moje úprimné gratulácie voličom oboch týchto kreatúr!!!

 

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

Generál Lengvarský si oddnes posilňuje imunitu v Ománe

30.12.2021

Tak nám,ofciam,dnes skoro ráno, generál Lengvarský odfujazdil aj so svojou manželkou do teplejšieho Ománu.Potreboval si trocha oddýchnuť.Generál je naozaj správny chlap na správnom mieste.Tu v Kocúrkove všetko zariadil,poriadil,vyriadil,doriadil a teraz si užíva slniečko a slanú vodu.Zaslúžene. Generál nám už v auguste,presnejšie 24.8.,radostne ,práve tu na [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 503530x
Priemerná čítanosť článkov: 7993x

Autor blogu

Kategórie