Založ si blog

Kritická infraštruktúra: Cibulková, Nicholsonová, Navara. . . Zdravotníci, veď majte pochopenie! !

OMG,to mi spadol kameň zo srdca.

Cibulková a jej mopslík alias výťahový fotograf Majkl už určite neumrú na koronu.

Moje nervy,no to by bolo,keby sa takým hviezdam niečo prihodilo.

A našťastie ani Ďurišová -Nicholsonová.Všetci sú už zaštepení.Vraj aj sťahovač treniek „autobusár“Vladino.

To by bola tragédia,keby sa niekomu z nich niečo v súvislosti s koronou prihodilo.

Ľudia,šák majte trocha empatie…

Hneď by ste len kydali,urážali.

A čo by ste robili,keby Domina a jej tajtrlík už nikdy, ale naozaj NIKDY nevycapili na fasabúk alebo instoš žiadnu fotečku z ozrkadleného výťahu??Úprimne,veď by Vám to chýbalo.

Čo by ste robili bez jednej z najlepších europoslankýň v dejinách Európy,našej šarmantnej Lusy??Kto by nás v tom Bruseli tak vehementne hájil,do poslednej kvapky krvi??

Veď slávnejší od Lusy je ešte možno Napoleon,ale potom…Určite ona.

A že vraj bol tam náhodou aj Vladi???No treba veriť aj na náhody,ovce hlúpe.Futbalisti sa kvalifikovali na ME a Vladi tam bude superstááár.Nezabudajte,že bude lepšie.Vlastne už je.Veď aj rakúske politické hviezdy si k nášmu vysokocenenému a žiadanému školstvu našli cestu.

Aj rezignujúja ministerka Aschbacherová mohla robiť doktorantúru niekde v Cambridgi,ale dala to na Trnavu.Prečo??Lebo nám verí,vie,že sme top v Európe.

Určite aj ten nezištný dobrodinec zo špitálu,ktorý tam pretlačil Domču a Majkla,to urobil z lásky k blížnemu…

Len som v šoku,že ošetrovateľka Rezešová ešte nebola zaštepená.Ako tá k tomu príde??Stará sa o kritickú infraštruktúru,aj lešenie glancuje,a nič??

Bodka.

#Nepokazteimto

P.S. ešte na pobavenie vyjadrenie Cibulkovej:“Je mi veľmi ľúto, že som sa nechala voviesť do omylu, keď som sa pri sprevádzaní blízkeho v nemocnici len informatívne opýtala, v akom období by sme mohli prísť na rad pri očkovaní,“ uviedla.

Verííííme,dievča,veríííme.

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25.09.2022

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa [...]

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 503859x
Priemerná čítanosť článkov: 7998x

Autor blogu

Kategórie