Založ si blog

Slovensko v roku 2022

Stál sa zázrak a rok 2022 bol pre Slovensko prelomový.

Došlo k mnohým,možno šokujúcim,ale v skutočnosti logickým udalostiam.

Začnime poporiadku:

Veľkopodnikateľ a filantrop Jožko Marhuľa bol prichytený na súde,keď sa snažil uplatiť sudcu,aby mu pozmenil rozsudok smiešnych 9 rokov.Marhuľa vehementne žiadal, nech dostane aspoň 15,lebo takto nevie ďalej žiť.Filantropa začalo hrýzť svedomie,a to bolo proti jeho charakteru.

Dlhoročná europoslankyňa Monika ihneď po narodení dcéry odišla z BRUSELU so slovami :13 rokov ČISTEJ RYŽE stačilo.Bola videná na ryžovisku vo Vietname,kde ako predáčka pracuje za hrsť ryže denne.

Svetoznámi dobrodinci Mišel a Kovošroťák trávia all-inclusive dovolenku v uránových dolech Jáchymov,kde sa im náramne páči,a chcú si tento pobyt predľžiť.

Charizmatický Mišel navyše grátis odovzdal vilku v Cannes slovenskému štátu.Dnes je tam niečo ako Artek,teda po novom skautský tábor.

Ako animátorka tam ZADARA nastúpila aj pani Veronika,ktorá má veľmi rada bábky na motúziku…

Jeden z najslávnejších diaľkových šoférov na Slovensku,ktorý je predsedom klubu MILION KM NA KOLESÁCH ,Igi,,musel ísť do Mladej Boleslavi,kde v miestnom múzeu práve vystavujú jednu unikátnu Fábiu.Samotní konštruktéri nechápavo krútia hlavami,ako mohlo toto perpetum mobile nabehať denne 600 km..

Múzeum s veľkou slávou odkúpilo toto super auto a Igi,ako ďalší filantrop ,výnos z predaja venoval na transparentný účet strany Smer,svojho kámoša Robiho.

O tom sa nevie nič,vraj ,ale len vraj, robí Barmana na Kajmanoch…

Na druhej strane sú plné noviny Bořka staviteľa a jeho kamarátky Petry.

Obaja študujú na HARVARDE,kde Petra získala prospechové štipko.

A Borko bol videný pri poklepávaní základného kameňa 1000 000 nájomného bytu.

To Peťo usilovne vyoráva „grule“ na Hornom Spiši,kde ich rozdáva marginalizovanej skupine obyvateľstva.

A dvaja z najväčsích filantropov v dejinách tejto krajiny:Riško- mikrofónový technik a Jožko Mihálovie, dosiahli oslobodenie obyvateľov od dane z príjmu na nulu..Síce týka sa to ľudí s ročným príjmom nad 450 000 ,slovom štyristopäťdesiat tisíc euro,ale to je len začiatok.

Cŕŕŕń-cŕŕŕń.

Do kelu,budík.Musím vstávať,treba ísť do roboty.

Ale bol to KRÁSNY SEN!!!

 

 

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25.09.2022

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa [...]

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 504035x
Priemerná čítanosť článkov: 8001x

Autor blogu

Kategórie