Založ si blog

Quo vadis, Lucia Ďurišová-Nicholsonová? ? ?

Tak nám maturantka Nicholsonová odchádza od družiny SaS.

Ale maturantka určite neodchádza z politiky.Ak by bola taká zásadová a čestná,ako vyhlasuje,tak si zbalí kufre a odíde aj z Bruselu.Toto ona nikdy neurobí.Vie prečo..

Tá  akože prestrelka s „vedmou“ Veronou,to bolo len také letné kino pre nás.Tým,že opúšťa Sulíka,si Nicholsonová len a len pomôže.Flek v Bruseli má istý,teraz len strčí hlavičku  na chvíľku do piesku a počká si.

Lusy si od začiatku jej hviezdnej politickej kariéry uvedomila jednu vec,že politika sa NIKDE na svete nerobí s horúcou hlavou,ale tu je to povinné..Jej „nevymáchaná huba“,to je jedinečné pre toto Kocúrkovo.Vždy ju táto jej neomalenosť posúvala vyššie a vyššie.A samozrejme ruka s tým aj plnšie a plnšie konto v banke.

Slováci majú radi takéto typy.Bola to len a len Nicholsonová,čo najviac dvíhala preferencie a volebné výsledky tejto čudnej družiny.Lúúúmen Sulík to dobre vie.Tie jeho nastrčené matriošky ako Bitóová,Branko,taxikár Baránik atď,všetci nula bodov.

Posledný polrok slovenský divák tejto vládnej frašky,nepočul zo strany SaS takmer nič záväzné  a nemenné .Čo deklarovali ráno,neplatilo na obed a večer??Škoda slov..

Zasahovala Lusy.Až z  Bruselu.Často neomalene,ako to u nej je štandart,ale vedeli sme o nej viac ,ako o zvyšku neschopákov celej Sulíkovskej družiny.Mne osobne táto osôbka chýbať nebude,ale jedno viem určite.

Nicholsonová odišla,ale len od Sulíka.Ešte nás prekvapí…

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25.09.2022

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa [...]

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 503549x
Priemerná čítanosť článkov: 7993x

Autor blogu

Kategórie