Založ si blog

Zuzanka nesmie odísť študovať do Rokfortu! ! !

Teda,sorry,do Oxfordu.Som taký smutný z toho,čo sa tu okolo našej pani riaditeľky deje,že sa mi pletú tie svetoznáme univerzity.

Zuzanku,ako všetci vieme,by chcel Matovič hnať svinským krokom.Ale prečo???

Že Zuzanka, s kráľovskym mesačným platom,na ktorý sa jej a kope ďalších tajtrlíkov,pozašívaných kade-tade,skladáme my všetci,je v podstate priekopníčka našej ľúbozvučnej slovenčiny??A preto má ísť svinským krokom od válova???Nehorázne.

Zuzanka,mladé to žieňa,predsa vniesla do nášho jazyka absolútnu atómofku.Podstatné meno TUPELO.

Radšej vyhláskujem: Té ako Trnava,Uú ako Ucho,Pé ako Péčko,Eé ako Emerika,eL ako Lovosice,óO ako Oxford.Krásne to slovo.Zuzanka už zaiste toho mala,ako povedia bratia Česi,PLNÉ KECKY a nemohla sa pozerať a hlavne čítať to ťažko vysloviteľné ANTIWAXER,alebo také nediplomatické ZAOČKOVANEC-NEZAOČKOVANEC…Zuzanka použila jednoduché,ľahulilinko vysloviteľné,kúzelné slovíčko TUPELO.Odteraz sa bude spoločnosť deliť na TUPELÁ a NETUPELÁ.No nie je to pekné,také progresívne.IN ,aby rozumela aj študentka na Oxforde Zuzanka??!!

Len som zostal dosť prekvapkaný,že ešte nezasiahol Jazykovedný ústav a nevyhlásil toto slovo za slovo milénia.Treba konať!!

Takže naša 28 ročná pani riaditeľka Zuzanka,kovaná to diplomatka a žena s jemným slovníčkom,za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani štamgasti zo staničného bufetu,5.cenovej,bez obsluhy,nás chce teraz ,v tejto ťažkej chvíli opustiť a pláchnuť tým odporúčaným svinským krokom do Oxfordu.Je mi z toho smutno.Čo my tu bez nej ,riaditeľky Odboru tvorby strategických zámerov,budeme robiť???!!!Veď zostaneme ako hladné siroty…

Jediné,čo ma ako-tak upokojuje,je Zuzankin plán,že keď doštuduje,príde opäť pomôcť rodnej vlasti.

Určite v tom Rokforte medzitým pochytí a hlavne pochopí množstvo nových slovíčok,ktorými nás obohatí…

Veríme Zuzanke,že nás nesklame!!!

Romana by to mala ťažké, keby Janulka vytasila žolíka. . .

25.09.2022

Normálne som sa ,prvýkrát v živote,určite aj naposledy,bál o život politicky aktívnej osoby.Nepíšem politika,pretože včerajší súboj MMA bojovníčiek Bitóovej a Tabákovej v nejakej „Jedovej chýši“,to nebol hysterický záchvat a boj političiek ,keďže ani jednu z týchto dvoch nepokladám za političku,ale to bola scéna,ktorú vidím denno-denne u mňa [...]

Ej bisťu, ešteže máme toho Supermana magistra Husára. . .

24.08.2022

Mgr.Husár ,vyštudovaný telocvikár spod Vysokých Tatier ,momentálne, ešte cca 7 dní,oxidujúci ako štátny tajomník na ministerstve,ktoré vedie,tiež cca 7 dní, nejakým nedopatrením, vlasový dizajnér ,sa nám rozohnil.Magisterko je veľký fasabúkový fanúšik,a tak mastí statusíky jedna radosť.V jednom z posledných,dúfam,že naozaj z posledných,sa nám obul do ,dnes už [...]

Je technicky možné, aby Ďurišová-Nicholsonová prerazila dno? ?

21.01.2022

Dvanásť rokov v politike.Najprv v tej našej,teraz v tej európskej.Stále taká istá,ako bola aj na začiatku.Dnes sa takí ako ona,radi nazývajú Kontroverzní.Neviem,či táto arogantná,sebastredná kreatúra sa dá nazvať političkou.Čo sa ale s určitosťou dá nazvať ako tutovka je fakt,že táto persóna sa dokonale vie uživiť politikou.Ako kopa ďalších,ktorí nám pobehali [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 503541x
Priemerná čítanosť článkov: 7993x

Autor blogu

Kategórie